听朋友介绍,太古有间法式餐厅Eiffel Bistro,餐厅系French Creations集团第一间进驻港岛东区嘅法国餐厅,今日我哋就去尝试一下正宗的法国菜!装修充满法式风情,好似置身于法国巴黎一样,地方非常宽敞,坐得非常舒服!我哋点咗以下食物:🌟美国顶级牛腹扒配薯条沙律牛腹扒煎到5成熟,成功锁住肉汁,肉质鲜嫩软腍,肉味浓又多汁,份量好大份,同Mina爸1齐食1份都够饱🌟 虎虾忌廉龙虾汁扁意粉忌廉龙虾汁味道浓又鲜味十足,每只虎虾都大大只,外壳已去掉,易于食用,配上弹牙的扁意粉,非常惹味!🌟Lemon Squash 清新的薄荷柠檬梳打水,无酒精饮品,味道清新!🌟Iced Lemon Tea(Passion Friut) $48混合左百香果的冰冻柠檬茶,冇酒精饮品,两款水果配系一齐非常夹!

我哋点咗以下食物:
🌟美国顶级牛腹扒配薯条沙律
🌟 虎虾忌廉龙虾汁扁意粉
🌟Lemon Squash
清新的薄荷柠檬梳打水,无酒精饮品,味道清新!
2024-01-05
  • 美国顶级牛腹扒配薯条及沙律