2022-02-13 101 浏览
长沙湾新开左不少小店同cafe, 今日专诚泥觅食,见到有一间装修到好浴场feel几得意咁,就走左入去食~ 店舖里面都几阔落,坐得几舒服!见到menu都有唔同嘅炸鸡,主食同我最爱嘅#croffle 🤩我每样都要叫~~✨新沙洞甜品套餐 - 劲精致,摆碟好有心机,连玫瑰花瓣都系用朱古力整,每个甜品都有惊喜,我自己最中意士多啤梨挞同芒果奶冻,好fresh好好味!✨木糠忌廉士多啤梨croffle - 好吸睛,整体甜而不腻,食到停唔到口~✨韩式牛肉拌饭 - 我加左只蛋,口感滑d同有蛋香,本身佢已经几多料,捞埋一齐食够惹味,跟餐仲附送两小食:泡菜同黑豆,唔错唔错~✨蒜蓉酱油炸鸡 - 叫左5件,用左鸡翼同鸡槌去整,外皮香脆,个汁好正✨蓝柑橘白桃梳打特饮 - 劲靓,好summer嘅feel, 饮落去好几特别,白桃味清香✨榛子鲜奶咖啡 - 大大杯,饮到淡香榛子味,食完甜野叹杯咖啡gur晒😜

新沙洞甜品套餐

木糠忌廉士多啤梨Croffle