服务态度唔得,本身已经预约左,咁我入去攞位,啲职员见到都唔serve,净系企喺度望住我,要我行过去捉住个人问先至serve,四个人仲要比张二人枱咁嘅卡位我,我都系一个瘦嘅女仔,两个人坐埋去都已经辛苦,顶手顶脚,我老豆仲要系肥佬嚟,系咪要我老豆比张枱夹死?跟住我话转枱,佢哋好唔情愿,一副唔耐烦嘅样,跟住后尾我屋企人黎齐,直头可以话近乎零服务,净系喺后面玩同倾计,都唔系做嘢🙄我地叫咗四人餐,松子鱼都还好,鸡丝粉皮,糖醋小排,小龙包已经冇以前嘅水准,但个酸辣汤又咸又”杰”,唔讲我以为食紧碗好咸好辣嘅碗仔翅,真系完全唔合格😕糖水我哋叫咗丸子同埋杏仁豆腐,份量细咗,嘢食又唔得😓整体来讲,餐厅嘅水准已经大不如前,我哋帮衬左好多年,但今次真系非常之失望,服务态度亦都非常之差,已经可以唔需要再去,呢间餐厅唔会再有下次😠

糖水我哋叫咗丸子同埋杏仁豆腐,份量细咗,嘢食又唔得😓

2019-07-15
庆祝纪念