2021-03-30 1233 浏览
⿻⿻ 𝟺𝟶𝟺 𝙿𝚕𝚊𝚗𝚝𓏲𓏱𓏭𓏭今次去嘅呢间cafe系上环苏杭街 门口睇落好细 入面竟然仲有二楼同室外 都有唔少座位 佢地嘅设计简单得嚟好靓 以蓝白色为主 成间铺嘅风格好似韩国嘅咖啡店 特别系墙上嘅poster同outdoor嘅座位 连menu都好有设计感 好多好啱打卡嘅位置 ٩(๑´0`๑)۶主打嘅vegan bagel有唔少口味 可以就咁叫bagel都可以食bagel sandwich 有咸有甜 我试嘅呢个Ice Cream UFO系焦糖雪糕配玄米茶麻糬bagel 麻糬烟烟韧韧 贝果包体几韧有咬口 就连加咗咁甜嘅雪糕都隐约食到玄米茶香味 𓏡本来以为主打bagel 点知pasta意外地都好好食 蒜香番茄意粉嘅蒜味超香 特别系啱啱煮好真系香味扑鼻嘅程度 食落去都好够味好足料一系列嘅milkshake口味都几吸引 我试嘅呢个系Lotus Biscoff 质地好厚实 Biscoff个只独特嘅焦糖味超浓 入面仲有饼干碎 见到佢地仲有shisha添 不过个日冇试到~𓏲𓏱𓏭𓏭Ice Cream UFO $95Lotus Biscoff Milkshake $75Red (Super Garlic
⿻⿻
𝟺𝟶𝟺 𝙿𝚕𝚊𝚗𝚝
𓏲𓏱𓏭𓏭

见到佢地仲有shisha添 不过个日冇试到~
𓏲𓏱𓏭𓏭
Ice Cream UFO $95
Lotus Biscoff Milkshake $75
Red (Super Garlic Tomato Pasta) $90