2022-08-30 331 浏览
至从上手澳门茶餐厅执左,开左呢间嘢,见佢装修几好几干净咁,大家对佢满怀希望,但点知⋯⋯我宁愿要返无咁干净嘅澳门茶餐厅,起码嘢食系正常茶记标准呢间嘢下午茶啲煎猪扒柴咁干(胶叉都断两只)薯条硬到打得死人出面茶记啲常餐难食都有个谱唔知点知佢常餐啲汤怪味,榨菜肉丝米啲汤可以橙橙地色(因为肚饿,所以都要照倒落肚)打电话叫外卖,佢话个餐无做,我叫佢等等即刻问同事再叫咩,听电话𠮶个语气态度差叫我再打去然后即cut我线茶记啲伙记语气差我接受,因为香港茶记文化系咁,我ok,但你咁cut线绝对系劲无礼貌呢下真系著左🔥引致我未评过任何餐厅都要帮佢评下之前呢间嘢难食,都比左几次机会佢,因为佢肯送外卖先迫住叫佢(开工真系无时间落街拎其他外卖)堂食过两次啲人又唔系个个咁差但经过今次,我发誓以后饿死都唔会再帮衬呢间嘢

呢间嘢
下午茶啲煎猪扒柴咁干(胶叉都断两只)
薯条硬到打得死人

出面茶记啲常餐难食都有个谱

呢下真系著左🔥
引致我未评过任何餐厅都要帮佢评下

堂食过两次啲人又唔系个个咁差
但经过今次,我发誓以后饿死都唔会再帮衬呢间嘢