餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

今次就介绍下我经常去嘅cafe相比起其他将军澳cafe 呢间可以入去食件cake饮杯野好多cake同饮品选择 而且高质一定要推介🤪 之前未装修嘅时候真系冇乜位 装修完将健身位置搬左上去看上去阔落左好多‼️🐤一句总结:会再回访😍 😎会回访吗: ✔️✔️✔️等候时间: 15mins (周末3:00pm) ≋-≋-≋-≋-≋-≋-≋-≋😍 素牛小排便当 $188 ▶️ 8.5/10 个人觉得少贵🥲不过系一个几好嘅素食体验牛小排用非基因制造嘅大豆等造成 冇任何动物嘅成分同人工添加食上去嘅味道同口感都好唔同 冇乜牛味的同时冇油腻感 反而有蘑菇味 口感方面偏淋 整体觉得比想像中好食 一般人会接受到👍🏻配菜方面有菠菜薯蓉汤 见到只色都知佢有几浓几creamy🤪还有法式酒渍小蕃茄沙律 淹味好重盖过了小蕃茄本来嘅新鲜🥲沙律菜嘅话就不错的 配上一大碗糙米饭 食完挺满足的🤩😍纯素草莓蛋糕 (跟餐)▶️ 9/10表示呢个系健康嘅蛋糕选择🍓蛋糕还原度超高食上去软绵绵 毫无腻感 整体唔会过甜 配上几粒甜嘅士多啤梨 同普通蛋糕唔同应该系有啲洞洞😂纯素蛋糕完全唔用鸡蛋同乳制品 并且用枫糖代替精制糖🙈健康啲👍🏻 😍𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝒈
今次就介绍下我经常去嘅cafe
相比起其他将军澳cafe 呢间可以入去食件cake饮杯野
好多cake同饮品选择 而且高质一定要推介🤪
之前未装修嘅时候真系冇乜位 装修完将健身位置搬左上去
看上去阔落左好多‼️

🐤一句总结:会再回访😍
😎会回访吗: ✔️✔️✔️
等候时间: 15mins (周末3:00pm)
≋-≋-≋-≋-≋-≋-≋-≋

😍纯素草莓蛋糕 (跟餐)▶️ 9/10
表示呢个系健康嘅蛋糕选择🍓蛋糕还原度超高
食上去软绵绵 毫无腻感 整体唔会过甜 配上几粒甜嘅士多啤梨
同普通蛋糕唔同应该系有啲洞洞😂

😍𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝒈𝒂𝒓𝒍𝒊𝒄 𝑱𝒂𝒑𝒂𝒏𝒆𝒔𝒆 𝒔𝒄𝒂𝒍𝒍𝒐𝒑 𝒑𝒂𝒔𝒕𝒂 $168 ▶️ 9/10
应该系黑蒜蓉配日本带子扁意粉 觉得黑蒜蓉挺特别的
意粉烟韧度刚刚好 非常之有口感 意粉都比较湿身
有四粒好大嘅带子 蒜头味都几重 面头冇咩酱但几惹味嘅意粉🤩
(还有面头做装饰嘅火箭菜🤣)
不过以份量黎讲 个人认为少贵🥲

😍𝑯𝒐𝒕 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝒍𝒂𝒕𝒕𝒆 $50 ▶️ 9.25/10
装修后更新menu之后终于等到杯matcha latte😏
抹茶浓郁之余有好重嘅回甘 亦都好滑🥳
加上咁靓嘅拉花 = 💯
😚环境 ▶️ 🐤🐤🐤🐤🐣/5
对住海旁好chill🌊尤其系出面嘅位可以自己揾位
😚卫生 ▶️ 🐤🐤🐤🐤/5
😚服务 ▶️ 🐤🐤🐤🐤/5
服务不错👍🏻电话落单~
总结而言主菜、甜品同饮品同样出色🤪
不过以性价比来看会较推介佢哋嘅蛋糕同饮品🧐
以前menu嘅印度奶茶都好好饮居然新menu冇左😞
可唔可以复活返🤣
😚推介指数 ▶️ 🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐣🥚
(🐤为1分;🐣为半分)
🙋🏻‍♀️自费食评
🙏🏻食评只供参考 视乎当日出品