2022-01-08 98 浏览
店铺以小学鸡为题,甜品种类都多元化,highlight台式的甜品,想食的都应有尽有。入去先到小学单行簿,教员室,menu 又分类成家教会... ,好特别,勾起回忆,sell story telling... 但其实同卖既野扯吾埋ga,好啦,好有心机搞gimmick 点了烧仙草杂锦甜品,腐竹白果豆腐花芋圆。烧仙草上枱,我呆了,是一碗啡黑色有泡既野,我捞一捞有一大pat 杰挞挞既浆,隐约见到芋圆。我光顾的时间只有几枱客,绝对不忙,所以吾存在招呼不下的藉口。$46都吾系特别平,甘既出品,对得起食客吗?卖甜品既小店多数好好招呼,店员面口都好宽容,呢度,店员招呼不周到,连行埋枱都不太情愿。冷漠。枉我带老爸来吃,想向他推介台湾甜品的美味,点G, 失礼左台湾甜品啦!不如先花时间搞掂出品同店员先搞gimmick la
但其实同卖既野扯吾埋ga,好啦,好有心机搞gimmick
$46都吾系特别平,甘既出品,对得起食客吗?
不如先花时间搞掂出品同店员先搞gimmick la
百变烧仙草