🍙等待时间:早两日订枱就有位,一行四人。🍔室内环境:留意呢间系楼上餐厅,入口比较隐蔽,虽然系工厦到,不要进入大厦用lift上,入口系交通灯口隔离即见,行上楼梯已经被装修所吸引,非常有心计,可以打好多卡。楼梯位已经系咁啦,更何况室内嘅环境,灯光篇暗,营造浪漫喜悦嘅感觉。🍰服务质素:态度尚可,有讲欢迎,同招呼手势。🔺用餐简评:其实呢间之前都嚟过第一次食嘅时候觉得唔错,所以今次带埋屋企人嚟试。如图所见,今次嗌嘅主要都系一啲海鲜类嘅主食,有虎虾意粉同埋带子焗饭。佢嘅海鲜都尚算新鲜但系其实整体味道就麻麻啫,抵赞地方系佢嘅卖相系相当讨好嘅。🔹总括来讲:如果唔系好注意味道上面嘅话,已系想要一间靓靓囝囝嘅餐厅浪漫有情调,推介过嚟。
🍙等待时间:早两日订枱就有位,一行四人。

🍰服务质素:态度尚可,有讲欢迎,同招呼手势。