2018-12-18
系出面望已经觉得呢间野有小小豪华既气氛,沙律份量系偏多的, 我觉得有d过饱, 二人食都有小小过饱, 但系三文鱼比较新鲜, 几好食, 酱另上, 可以任点 比较细心.呢只酱呢..就好似经过自家制改良过, 我觉得味道黎讲比较特别,小小甜既感觉,我比较喜欢用返牛油多d汤份量都系比较多, 所以饮完会有小小饱, 但系呢个味道相当好,可以推荐试下, 味道比较浓, 野菌味好重, 温度岩岩好, 可以即上即饮,系冬天黎讲热热地好暖身, 饮落会好舒服.意大利饭, 我觉得d汁好好味, 浓得黎唔会太过, 咁就唔会食到好济, 饭好香, 一上已经一阵阵香味, 比较饱肚.牛黎讲整得好特别, 左边小杯会有个野比我地点小小油扫落牛到,一黎个牛会香d二黎会无咁干身, 牛大约7成熟, 有小小偏硬, 份量正常, 加边有薯容, 我觉得牛扒送珍珠米系最好食,当然西式多数送薯.
几好食, 酱另上, 可以任点 比较细心. 呢只酱呢..就好似经过自家制改良过, 我觉得味道黎讲比较特别,小小甜既感觉,
我比较喜欢用返牛油多d 汤份量都系比较多, 所以饮完会有小小饱, 但系呢个味道相当好,
系冬天黎讲热热地好暖身, 饮落会好舒服. 意大利饭, 我觉得d汁好好味, 浓得黎唔会太过, 咁就唔会食到好济,
饭好香, 一上已经一阵阵香味, 比较饱肚.
当然西式多数送薯.