2020-11-10 1346 浏览
由于朋友生日、我哋一人叫咗一个蟹餐,可睇吓餐牌有咩食啦,佢个蟹几好食而服务真系超好!另外因为我哋带咗蛋糕过嚟切就收返$55但系呢个$55系好值得嘅、因为佢帮你拎个筒装住热水热刀,虽然都系自己切但系出面通常都唔理你㗎嘛,而且两位员工好热心一个话系雪糕蛋糕所以攞雪糕蛋糕嘅刀比我地,第一个知道唔系雪糕蛋糕所以拎咗另一把普通蛋糕刀俾我哋!然后我哋已经觉得好窝心好开心了!𠮶两位叔叔真系好服务!敬业!🉐️!非常地好!讲返嘢食先、呢一间系唔错㗎所以都值返呢个价,佢整𠮶个响铃包一定要叫,呢个唔系套餐入边有嘅不过真系好好食好特色!另外啲蟹都唔错啊、蟹肉饭加蟹膏再加糯米饭都ok!而且有啲菜伴下,感觉冇咁挂~汤圆都OK嘅!成个餐总体都唔错!👍都会介绍朋友嚟食嘅如果佢好钟意食蟹~
第一个知道唔系雪糕蛋糕所以拎咗另一把普通蛋糕刀俾我哋!
响铃包
响铃包