2022-04-12
WFH都开始觉得屋企好闷好焗促,有时都钟意去揾cafe做下嘢💻之前同朋友系上环行紧去soho嘅时候见到呢间cafe装修好靓,就约咗之后一齐嚟呢到做嘢😝Red Velvet Cookie Sandwich ($58)虽然个种red velvet cookie特别嘅朱古力味唔算好明显🤔 不过系好食嘅~ 中间有啲cream cheese icing同lemon zest所以食完成个都唔会好腻❤️我嗌咗杯Honey Golden Milk Latte ($45)姜味比较出,加埋玉桂粉,都有少少辣,蜜糖味都唔算好出🤭朋友表示佢嗌嘅Flat White ($45)都几好饮,可以一试☕️呢间都算几worker-friendly,因为呢到冇限用餐时间,而且有信号良好嘅wifi,洗手间都几干净🤩不过唔算好多插头位,而且枱都比较矮,所以方便做嘢嘅位置唔算好多🧐不过如果想同朋友系到影下相chill吓嘅呢间都几啱😛因为环境真心好靓,而且坐得都算舒服,环境都几靓,推介大家可以过嚟一试🥰