2019-03-11 169 浏览
卤肉饭 $29百香果红茶 换购价$10阿元来了西环旧舖宣布会搬舖之后,小编对台湾鲁肉饭嘅感觉越嚟越浓烈,终于收到风话西环开返一间新分店😏仲唔即刻去食,感觉上新舖比旧舖阔落好多,唔使同人亲密到背对背咁食,而且座位都比旧舖多,所以小编系星期日夜晩7:00左右都只系等左20分钟就有得食-鲁肉饭完全系保持实力嘅质素,啲鲁肉非常之淋,入口即溶,同埋大部分都系半肥瘦鲁肉,食多两碗罪恶咁都少啲🐖小编见师傅每碗饭都倒两大匀鲁肉汁,所以基本上我哋都可以食到餤餤鲁肉同埋啲汁拎黎捞饭食-食完鲁肉饭之后一定要饮啲清清地嘅嘢饮解一解馋😚百香果红茶绝对系首选,好香百香果味,但系如果香港人口味嘅话我估应该都要少甜会再好啲,因为百香果本身就自己带有甜,之后铺头其实都会再自己落少少糖浆,少甜就差不多👍🏻
卤肉饭 $29
百香果红茶 换购价$10