2004-04-22 41 浏览
佢个英文名都写明系走快餐路线, 但装修就唔似㖞~ 佢系一间二楼食肆, 睇相你地就会见到有个corner特设成品茶区, 其他位都ok o架~ 我坐个卡位仲望到街o添~ 不过除o左卡位之外, 其他位都几窄~ Service算ok喇~食物就只系一般:猪肠灌糯米($18) - 第一次食, 无得compare, 但我觉得佢蒸得湿o左d~ 普宁豆腐($15/2件) - 个皮系几脆, 入面又好滑~水瓜烙($48) - 一向都唔钟意食水瓜烙同蚝饼一类, 因为好油, 依味都系, 但味道ok喇~潮州炒薯粉条($38) - 依个唔掂, d粉条黐埋一旧, 夹都难夹, 味道都只系一般~佢仲有好多小食, e.g. 壳棵, 鲎棵, 笋棵, 甜粽球, 荷兰薯棵, 等等~ Photos:http://community.webshots.com/album/136017373QxdFae
Service算ok喇~
食物就只系一般:
普宁豆腐($15/2件) - 个皮系几脆, 入面又好滑~
Photos: