2023-07-29 665 浏览
呢间系bookmark咗好耐嘅一间餐厅,其实当时睇网上评论都觉得佢哋呢间嘅服务态度系好有个性🤣呢间虽然OpenRice写开12点,但系当时去到嘅时候已经一点但系都仲未开,过多10几分钟之后先开门,而且呢间餐厅系一对夫妻开既,而且入面系唔俾拍摄🎬(虽然都有偷偷地影咗几张)但系如果俾佢发现咗应该就唔得㗎喇,餐厅里面都有好多唔同嘅牌写咗不准拍摄。餐厅里面有分上下层,而且都好有美式复古🙈嘅感觉,装修有好多猫猫嘅相或者画,唔知系店长好钟意猫猫定系佢哋有个传统呢😍-上网都见到佢哋嘅评论都话虽然服务态度比较特别,但系佢哋嘅嘢食真系令人难以忘返,小编系冲着佢哋嘅芝士治黎架🥹佢嘅拉丝真系好邪恶,而且面包皮整得好脆口又好香口,因为里面有三重芝士🧀叫呢个餐仲配送餐汤添,餐汤都不得了,味道有啲似牛肉汤,沾包一流。另外佢哋嘅薯条🍟都系好美式嘅感觉唔似香港𠮶啲,好有薯味,而且外面有层类似BBQ粉或者辣粉,令到我食唔停口
大只仔
唔系经典烤芝士治