2004-10-06 5 浏览
D装修几high㖞,衰在环境太窄,位与位之间好迫,如果天气冇咁热的话,坐露天个边会舒服d。有两人套餐128蚊都几抵,不过唔多o岩食,就索性散叫。唔系好肚饿只叫了一个檬粉、三款小食同一杯特饮。烤猪肉捞檬-d烤肉几香,肉虽厚但唔会韧同唔会“鞋”,用o黎捞檬d鱼露唔够未,再酸d会醒胃口d;芽车快买相唔错,整到好似高档餐厅d头盘,所以分量好少,几啖就食完,lazyqueen讲d冇错,鸡肉味道怪怪,不过荐抵的酸椰菜丝同车梨茄就好醒胃;水晶鲜虾扎肉卷,虾肉唔够爽,冇其他的越南餐厅俾咁多檬粉做,所以口感几清新;蟹肉柚子沙律-都预左会蟹肉少,柚子肉值得几多钱㖞?d椰丝仲多柚子,我只系食到椰丝味,非常之唔o岩口味又唔抵食。龙眼薏米蜜特价10蚊,有好多薏米味道就一般。
有两人套餐128蚊都几抵,不过唔多o岩食,就索性散叫。