乐乐冰室用既材料系靓料,真系食得出有分别👍首先系佢哋嘅牛角包炒滑蛋配火腿,佢哋会用靓啲既牛油🧈,食落除咗牛油味更加香之外,而且亦都比较健康。而且鸡蛋都系用返本地农场嘅鸡蛋,新鲜送到。沙嗲酱有特别调制过,加入去汤入面特别惹味。至于佢𠮶个焗肉酱意粉,系用纯正嘅英国水牛芝士,芝士拉丝好长,同埋食落有一浸淡奶嘅香味,都几明显食得出同其他既焗肉酱意粉唔同,用水牛芝士系正啲。西多士好好食,佢哋系用新鲜嘅油去煎,咁样会更加容易黏上蛋汁,而且颜色好靓,食落都健康啲。加上老板选用香港农场嘅新鲜鸡蛋,蛋味更加香。然后就去奶茶红豆冰,佢呢度嘅奶茶系冇落糖,取而代之系用红豆,饮落佢嘅味道好浓,比起其他普通嘅奶茶,我会觉得佢呢个更加好饮,仲可以食埋啲红豆,好甜。最后𠮶杯系叫做「唂咕」,开头我都唔知系咩嚟,但系老板同我哋讲原来呢一个系怀旧特色饮品,佢嘅味道类似系热朱古力,但系会有少少嘅苦涩,主要嘅材料应该系可可粉。呢度嘅老板好好人,佢会上一款食物都会同我哋介绍佢哋嘅用料,都系一啲本地怀旧品牌,而且无论系牛油定系鸡蛋都真系好有心机去拣,而且我都真系食得出系有唔同,整个用餐嘅体验都觉得好好。
乐乐冰室用既材料系靓料,真系食得出有分别👍

沙嗲酱有特别调制过,加入去汤入面特别惹味。