2021-10-28 176 浏览
呢排开始转凉少少,应该会少啲人食冰,就即系去咗呢间好出名又成日排长龙嘅Shari Shari食日式刨冰🤤呢间刨冰嘅冰磨到好细滑,入口即溶,唔会因为啲冰粒太大粒太冻而食到头痛🤕🤣 佢哋嘅刨冰有好多唔同口味,而且味道唔系得表面嘅冰先有,系差唔多成个冰都有味,净系得最底一层系无味道嘅冰,但其实慢慢食落去,啲味都会流到落最底!🤤•🥢 Hojicha & Kinako Cream 焙茶黄豆粉忌廉味 $95呢款嘅焙茶味超级浓!!!🤩 茶味食落比较清新唔甜,所以一啲都唔腻,食落无咁大罪恶感🤣真系令人忍唔住一啖接一啖😚 而且面头仲有啲黄豆粉同蕨饼,三样加埋一齐超级夹!😍•🥢 Strawberry Special 草莓Special $85粉红色真系好少女心,几啱打卡🙈 食落系好浓郁嘅士多啤梨奶嘅味,好似韩国好出名𠮶只士多啤梨奶味🤤 而且士多啤梨味一啲都唔假,唔会系药水味,不过食多几啖就觉得有啲甜,有啲腻😛

Hojicha & Kinako Cream

Strawberry Special