2022-06-09 241 浏览
呢间店嘅位置真系好似佢个名所讲 非 常 隐 蔽🤣佢喺七楼苹果商场入面!但系我会话花啲脚力揾佢出嚟都系值得㗎!!佢系一间好有惊喜嘅一间小店😋门口已经有一部自动售卖机 俾大家自己点餐 真系好似去咗日本咁呀😭❤️✔️隐世黑伝 $89黑伝即系黑蒜油 汤底好香而且超浓郁🤭重点系佢劲重蒜味😍比起平时出面食开嘅重~一碗黑伝已经包左荀 三片叉烧同埋一只溏心蛋😬叉烧有啲薄但系又唔系好细片个只 加上佢肥肥到 好味!溏心蛋腌得好入味 绝对系加分呀😙至于面底 面底偏硬身 非常有咬口 对于我呢啲中意食硬面嘅人嚟讲 真系太正了💓份量好够 大胃嘅我食完都觉得好饱🤣🤣🤣食完沾面可以将净低嘅汤底比店员 叫佢帮你加热水 就可以饮埋个汤先走🤪但系我实在太饱就冇咁做了🤣整体嚟讲 佢份量足而且汤底足料浓郁 面底有咬口❤️绝对会再帮衬🙈🙈好味指数:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎抵食指数:♥︎♥︎♥︎♥︎♡︎回头指数:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

✔️隐世黑伝 $89

好味指数:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎