2022-10-26
又来到Deer Kitchen, 终于可以坐到金属鸟笼梳化位😍 舒适又浪漫。四周青草绿配金属,白色, 令人好放松。老公不吃生, 所以今次就无叫生蚝喇。10元只真系抵食。。我又唔想自私食。。叫左个Set Dinner 有前菜🥗餐汤🥣主食🍛餐饮🍹磨菇忌廉汤偏咸,质地好稠密,放凉再喝有双皮奶的质感。 黑松露意大利云吞好浓郁黑松露味,个皮有弹性✅12安士顶级美国西冷牛扒($338)真系好大块好厚身, 西冷的脂肪是偏低的, 而且肉质充满弹性, 烤烧的井纹锁到肉汁,唔会太硬太干。紫薯蓉够绵够滑够香, 食完整Set, 非常足料, 好满足✅牛油果软壳蟹意大利饭($148)分量不少, 烩饭吸收酱,呈青色, 加点熟透的牛油果粒, 口感丰富。软壳蟹够热, 够酥脆,好香2杯 ✅mocktail 特饮外型独特✅人鱼之泪($52)三色艺术品, 系芒果配鲜奶,落左蝶豆花所以变左海洋气色,带点微酸, 像晶莹珍珠粒泪珠, 爆开是乳酸,感受到人鱼的心情吧, 名称同饮品配合很好, 非常有心意。✅北极光青苹果青柠薄荷,苹果汁沙冰, 凉入心, 整杯不同层次的绿色, 酸酸甜,清爽🥳做会员,年费$500内附 现金优惠券,全年9折优
四周青草绿配金属,白色, 令人好放松。
叫左个Set Dinner 有前菜🥗
餐汤🥣主食🍛餐饮🍹
磨菇忌廉汤
偏咸,质地好稠密,放凉再喝有双皮奶的质感。
黑松露意大利云吞
好浓郁黑松露味,个皮有弹性
✅12安士顶级美国西
冷牛扒($338)
紫薯蓉够绵够滑够香, 食完整Set, 非常足料, 好满足
✅牛油果软壳蟹意大利饭($148)
2杯 ✅mocktail 特饮
外型独特
✅人鱼之泪($52)
✅北极光
🥳做会员,年费$500
内附 现金优惠券,全年9折优惠
,一年食到2,3次就回本了。。