2022-08-01 259 浏览
開張嗰時排晒大隊,今日見到晚飯時間唔使排,仲以為好好彩,點知中晒服。哥哥話要食海南雞,細佬就話要食西冷牛扒,老婆要回鍋肉,我同佢哋講,金記好似出名係食焗豬扒飯乾炒牛河同埋咖喱喎!不如試吓啲馳名野啦。不過佢哋都堅持,冇計啦。第一樣嚟係海南雞飯,正正常常味道都OK,不過叫得海南雞連酸菜都冇就奇怪少少。跟住老婆個回鍋肉,賣相就非常一般,似雜菜炒豬肉多啲,而且啲豬肉真係好鹹,唔好食囉,不過未至於難食嘅。跟住西冷就真係經典喇,分量十足,個鐵板仲有咋渣聲,好期待呀⋯⋯點知一切落去,我頂吖!使唔使煮到咁熟呀(有相為證)?原本都想叫個侍應過嚟投訴下,不過老婆話又唔係去咩扒房食,唔想比人覺得係西客⋯⋯呢餐飯真係好差,不過我見佢哋外賣接不停,會唔會係我哋嗌錯嘢呢?佢哋啲招牌嘢又係咪真係好得呢?不過相信短期之內都唔夠膽再去食啦
開張嗰時排晒大隊,今日見到晚飯時間唔使排,仲以為好好彩
,點知中晒服

第一樣嚟係海南雞飯,正正常常
味道都OK,不過叫得海南雞連酸菜都冇就奇怪少少。
,唔好食囉,不過未至於難食嘅。
點知一切落去,我頂吖
!使唔使煮到咁熟呀(有相為證)?

西冷牛扒
2022-08-01