餐厅: 周記點心
资讯:

2018-03-22 585 浏览
西多真系一样难抗拒既食物😂为左试呢款西多终于下决心到这区来了!虽然呢度对我黎讲好唔就脚!但我谂都值得的✌🏻🌟.到达后都等了大概十五至二十分钟先可以入去入!每枱距离都有点窄!其实可以话系逼😂.好多样都想食,ғιnally 都要下决定的🤔等左十零分钟每样食物随即送到,又比我想像中快个上菜速度🙂🙂👍🏻.👉🏻奶黄流沙西多士•西多士上枱平平无奇但被切割后流出很多咸蛋黄味既奶黄,质地比较稀疏有一点流质!如果是质地比较稠密的奶黄浆我应该会疯狂😍。实际的味道,很有浓郁咸蛋味带点微甜的奶黄🤗虽然有点油但相信钟意食流心奶皇包嘅人就一定会钟意食呢一款西多士✌🏻👉🏻第二样想推介既系芝麻虾多士 $38面头既芝麻加上松脆多士已经吸引仲有中间个层既虾胶☺️淡淡虾肉好满足!最紧要成个口感够脆口嘛!点上沙律酱一试难忘🤤👉🏻鸳鸯烧卖 (黑松露&蟹籽) $26美美的🌟烧卖比一般食开既大粒🤤黑松露的味道突出过蟹子!清香浓味,但两款食得出都系好新鲜既咬落都弹口,水准几好!😎👉🏻хo酱炒银针粉 $36上枱劲香!闻落系香浓辣辣的但望落有点油腻,配菜有点芽菜、芹菜!正呀!好钟意食呢🌟加埋d辣够香口啦!但银针粉就唔够干身爽口!如果炒干d
到达后都等了大概十五至二十分钟先可以入去
入!每枱距离都有点窄!其实可以话系逼😂
好多样都想食,ғιnally 都要下决定的🤔
👉🏻奶黄流沙西多士
•西多士上枱平平无奇
奶黄流沙西多士

但被切割后流出很多咸蛋黄味既奶黄,质地比较稀疏有一点流质!

👉🏻第二样想推介既系芝麻虾多士 $38
芝麻虾多士

👉🏻鸳鸯烧卖 (黑松露&蟹籽) $26
鸳鸯烧卖 (黑松露&蟹籽)

👉🏻хo酱炒银针粉 $36
上枱劲香!闻落系香浓辣辣的但望落有点油腻,配菜有点芽菜、芹菜!正呀!好钟意食呢🌟加埋d辣够香口啦!但银针粉就唔够干身爽口!如果炒干d就好啦😛
хo酱炒银针粉

其实一食完就快快走了!因为真系坐得唔系咁舒服🙆🏻‍♀️
午餐
芝麻虾多士
鸳鸯烧卖 (黑松露&蟹籽)
  • 虾多士