2009-09-17 83 浏览
尋晚去左enchanted garden食晚餐, 今日就過左黎hallowoon呢邊食早餐. 順便黎呢邊行一轉. 迪士尼嗰邊既路線高級d, 呢邊就大眾d, 連價錢都係咁. 因為環境同無左mickey佢哋過黎陪你食早餐, 所以呢邊既價錢都會平d. 但係我覺得呢邊既裝修都ok, 反而我覺得呢邊仲多d micky and minnie既野. 好似wallpaper, chair 同埋牆既decoration呢邊都會用番disney既野. 反而enchanted garden嗰邊就無. 呢邊比人既感覺活潑好多!!同樣, 一安排左位, 未坐低就即刻衝出去睇下有咩野食先! 同尋晚既dinner一樣, 都係唔多款式選擇. 有既都係普通野, 腸仔呀, 雞蛋呀, 奄列, 中式點心, 粥, 麥皮等等. 最估佢唔到係有煙三文魚. 至於食物既質量方品, 比較有印象既有:米奇頭做型pancake: 太乾, 又唔熱. 雖然份量好食, 其實大口d一啖都食得晒, 不過確實唔好味所以食左少少就無要到.印度簿餅: 本來放出黎既份量就好少, 擺到明就係尋晚自助餐既剩餘物資啦. 西式酥餅: 口感唔係咁好. 好似放左出黎好耐咁

西式酥餅: 口感唔係咁好. 好似放左出黎好耐咁, 酥皮不再香口
牛角包: 呢個好好味, 真係做到外脆內軟, 我將佢切開一半用黎夾三文魚食時, 見到佢中間有一層牛油, 唔怪之後咁香啦. 我食左3個~~~ 哈哈.
咖啡: 咖啡係不停有侍應幫你refill, 都唔錯.

無得同卡通人物影相, 唯有同餐廳入面既卡通人物decartaion影補數啦!
$140 (早餐)