2018-04-17 645 浏览
今日经过文武庙、见到呢一间素食餐厅、原来今日系初一、朋友信佛的所以我们一起去吃个素午餐餐厅环境不错这里的人服务态度非常之好!我点了这个cappuccino with coconut milk 浓郁的椰子味!好好味呀⋯⋯如果杯咖啡大杯啲会开心啲啰!呢个系baked egg !! 我谂食素嘅外国人应该钟意食、味道好中东feel 、但系我本人就一般!呢个pop corn chicken 几好食、系炸咗啲猴头菇、真系好似有少少鸡味、呢个poached eggs 吐司有牛油果、火箭菜同雨衣金兰、都唔错!个chocolate dreams 系几好饮㗎、有啲Berries 加朱古力!都几好味!份量比较细、可以试多几样野、如果两个男人应该要叫好多先食得饱

餐厅环境不错这里的人服务态度非常之好!

浓郁的椰子味!好好味呀⋯⋯如果杯咖啡大杯啲会开心啲啰!

份量比较细、可以试多几样野、
如果两个男人应该要叫好多先食得饱