2011-12-28
有时夜晚都会经过呢间餐厅, 次次都见到好多人, 怕等, 今日终于下定决心试一次 台同台之间都唔系好逼, 不过可能人客太多的关系, 个地下有d地方都未清洁到, 要改善!周打海鲜汤 - 个味都唔错, 不过就无咩料在入面, 质感都唔错北海甜虾沙律 - 菜好新鲜, 份量都唔细, d 虾都有少少解甜味香辣肠 - 配薯角, 用铁板上, 热辣辣, 不过d香肠就无辣咪, 普通香肠一条吞拿鱼粟米比萨 - 个底脆卜卜, 吞拿鱼粟米量多, 粟米好甜, 吞拿鱼就系罐头野, 都唔错墨鱼汁意大利粉 - 味好, 不过d墨料唔系好平均, 而且系无咩墨鱼圈我地仲叫左两位任饮, HK$12一位, 除左汽水咖啡外, 都有一d特色茶包, 可以一试要一赞系, 虽然客人很多, 但侍应反应都好快, 态度又好好
台同台之间都唔系好逼, 不过可能人客太多的关系, 个地下有d地方都未清洁到, 要改善! 周打海鲜汤 - 个味都唔错, 不过就无咩料在入面, 质感都唔错 北海甜虾沙律 - 菜好新鲜, 份量都唔细, d 虾都有少少解甜味 香辣肠 - 配薯角, 用铁板上, 热辣辣, 不过d香肠就无辣咪, 普通香肠一条 吞拿鱼粟米比萨 - 个底脆卜卜, 吞拿鱼粟米量多, 粟米好甜, 吞拿鱼就系罐头野, 都唔错 墨鱼汁意大利粉 - 味好, 不过d墨料唔系好平均, 而且系无咩墨鱼圈
要一赞系, 虽然客人很多, 但侍应反应都好快, 态度又好好