今次系第二次食呢间Peko Peko Eatery,上次食系午市,有自选既日式定食。今次黎食晚市,晚市既menu就唔同啲,价钱比起午市贵左一截,但系晚市菜式更加精致同埋特别,个人都几推荐👍1️⃣海胆三文鱼子竹炭乌冬($198)  呢款可以话系黎到必点既❤️面头有大大板海胆,食落系creamy而且一啲都唔腥,仲有海量三文鱼籽☺️食既时候一路有三文鱼籽卜卜口感,而且三文鱼籽加海胆既鲜味配埋真系令成碟乌冬升华🤩仲要配既系乌冬唔系意粉,呢样又系够晒特别令人想试,竹炭乌冬黑黑既配上橙黄海胆汁,卖相够晒吸睛,乌冬系偏幼身既果种,几滑得黎因为海胆汁真系好creamy所以都好挂汁,虽然系贵啲但系绝对值得试!    2⃣️意式青酱蟹肉意大利面($148) 青酱味道几香,而且啲酱汁够挂汁得黎唔会感觉好漏。最惊喜既系佢既蟹肉份量极多,真系铺左劲多系面😳  3⃣️蟹肉牛油果船($108) 有满满既蟹肉、蟹籽,放系切开既牛油果上面,成个感觉系fresh得黎又满足,牛油果质感软滑生熟程度刚好,另外伴碟沙律淋上黑醋汁,酸甜开味。  4⃣️巴马臣芝士薯条配松露酱($68) 呢个上枱既时候有啲吓亲😂佢既份量完全超越我想像。成座薯条山咁。薯
1️⃣海胆三文鱼子竹炭乌冬($198)
海胆三文鱼子竹炭乌冬
  2⃣️意式青酱蟹肉意大利面($148)

意式青酱蟹肉意大利面
3⃣️蟹肉牛油果船($108)
蟹肉牛油果船
4⃣️巴马臣芝士薯条配松露酱($68)

巴马臣芝士薯条配松露酱
呢个上枱既时候有啲吓亲😂佢既份量完全超越我想像。成座薯条山咁。薯条香脆可口,面头布满刨成碎既巴马臣芝士,再配上黑松露酱,系绝对令人食唔停口既小食😋
海胆三文鱼子竹炭乌冬
意式青酱蟹肉意大利面