📍 茴香 (尖沙咀)尖沙咀山林道38号银座38 17楼———————————————餐厅主打泰式同西式fushion菜,菜式选择好多元化,餐厅装修都好舒服雅致,最特别系佢哋提供半自助晚市套餐,出面嘅精选沙律吧就系任饮任食、另外就按自己需要去加配餐汤、前菜、主菜同甜品等~4 Courses Dinner Set- (Salad Bar, Soup, Appetizer, Main)(💰: 438 hkd/person)Salad Bar:除咗有多款前菜, 沙律, 仲有三款芝士包括blue cheese, brie cheese & fotina cheese🧀🥙 最正系有长脚蟹🤩 绝对系回本之选🤣Daily Soup 是日餐汤:是日餐汤系南瓜忌廉汤,饮落好香南瓜味,亦有南瓜蓉嘅口感~Appetiser:泰式香烤魔鬼鱼、香酿辣椒膏鱿鱼筒呢两道菜都用咗好惹味嘅酱料去炮制,食到好开胃,而且份量都几多,食完前菜都已经有少少饱🤣Main Course:美国顶级CAB肉眼扒 300g (+$88)我哋叫咗五成熟,肉味好香浓,而且肉质鲜嫩Juicy~泰式西班牙海鲜炒饭 (+$38)呢个海鲜炒饭好正😍
📍 茴香 (尖沙咀)
尖沙咀山林道38号银座38 17楼
———————————————

4 Courses Dinner Set
(💰: 438 hkd/person)

Salad Bar:

Daily Soup 是日餐汤:
是日餐汤系南瓜忌廉汤,饮落好香南瓜味,亦有南瓜蓉嘅口感~

Appetiser:
泰式香烤魔鬼鱼、香酿辣椒膏鱿鱼筒

Main Course:
美国顶级CAB肉眼扒 300g (+$88)
我哋叫咗五成熟,肉味好香浓,而且肉质鲜嫩Juicy~

泰式西班牙海鲜炒饭 (+$38)
呢个海鲜炒饭好正😍 有冬阴功汤嘅味香香辣辣,仲有唔少海鲜配料,食到我哋大满足!

整体评分 (6个🐽为满分)
味道:🐽🐽🐽🐽🐽
抵食:🐽🐽🐽🐽