2020-09-02 1041 浏览
🔎Cs' Bakery (西湾河) 💛📍西湾河西湾河街100号安业大厦地下A1号舖-西湾河嘅黄店都差唔多试哂 但点解呢间会咁迟先食呢 因为座位比较少 长期都要排队 lunch hour时间有限有一直都未有机会试啦🔹卡邦尼意粉 $75 呢个卡邦尼都几多汁 仲要浓得嚟唔会好腻 意粉仲几挂汤 系几好味 烟肉份量都适中 最钟意都系个意粉 软硬适中够弹牙 有权再试埋其他款🔹蒜香橄榄油杂菌意粉 $75 蒜味好够 菇菌类就比较硬身啲 唔太啱友人口味意粉系爽口嘅 份量都比起一般cafe嘅意粉多食到底仲有少少橄榄油 不过整体唔会好油腻🔹Set+$3 Iced Americano识我嘅人都知我净系饮斋啡 咖啡系偏浓偏重口味嘅 无饮开咖啡嘅朋友可能饮返其他款会好啲 热饮拉花仲要好靓 可惜我唔饮奶💬啲cake好靓好似好好味咁 有机会试下下午茶时间过嚟先🍴揾返相关地区👉🏻 #90sfoodieshare_西湾河#食在西湾河
🔎Cs' Bakery (西湾河) 💛
📍西湾河西湾河街100号安业大厦地下A1号舖