呢晚约咗两位友人食个晚饭 迁就返喺呢头返工嘅佢地就非常罕有咁嚟咗西湾河食饭 先发现呢头都好多餐😎 呢晚拣咗呢间西餐厅 每人拣咗一份主食迷你牛肉汉堡迷你汉堡真系好适合同朋友开心share😋 见佢嘅size细啲 本来以为佢入面嘅配料都会少啲 但系原来入面都好足料 入面有烟肉 芝士 牛肉汉堡 生菜同番茄🍔 汉堡扒肉汁非常多 一碟有三个burger 加上侧边有大量嘅薯条🍟 呢个价钱真系好抵食烟熏猪手呢个猪手外层烤得好香脆 所以油脂感减少咗好多🐷 烟熏烤猪手仲要已经起骨 真系好方便我哋食呀 食西餐最紧要Elegant呀嘛👍🏻 猪手配上阿根廷香辣青酱真系更加好食 有少少辣味 更加可以带出猪手嘅香味😍蒜香虾特浓芝士通粉呢个通心粉用上咗四种浓厚嘅芝士 新鲜焗起可以做到拉丝效果 呢个调味落咗蒜蓉 所以唔会太腻 面头仲配上大虾🦐 虾肉弹牙呢晚餐厅唔算好多客人 所以感觉好舒适 真系同餐厅名一样 好适合约朋友嚟social啊😂

迷你牛肉汉堡
迷你牛肉汉堡