当开左D间餐厅时真心觉得贴心既, 以后一个人开饭时又多间餐厅选择啦.一人一锅喜欢咩汤底咩食料自己话事,一定岩食因为全部自己拣既.火锅选择都好多, 有8种, 有辣有唔辣. 我地就各试一款: 辣既<麻辣三杯鸡小火锅, 唔辣既<虫草花养生小火锅>.麻辣汤底只有少少辣, 但非常香同野味, 虫草花汤底, 有好多红枣和虫草花非常滋补. 锅中配料既鸡脾肉超滑又好入味, 素菜又有好几款, 牛肉只有两片实在太少啦, 但不得不提个台湾新竹米粉, 吸哂好多汤汁, 但D米粉唔会系好软身, 仲好弹牙添, 米粉必推! 好食!!饮品又有好多选择啦, 免费饮品又有, 加$6 - $8 可转特色饮品又有, 总有一款岩口味既!!一人食饭不是闷, 食得开心又卫生! 正呀!!

一人一锅喜欢咩汤底咩食料自己话事,
一定岩食因为全部自己拣既.

一人食饭不是闷, 食得开心又卫生! 正呀!!
  • 台湾新竹米粉