2022-10-09 108 浏览
日日返intern都谂紧晏昼食乜🥵今次就比boss带左黎食呢间位于西湾河既韩国人气炸鸡店---李家🤤 -🥄泡菜炒饭($68)个饭都炒得几好食🤤配埋流心蛋,芝士同紫菜成个几match!不个我觉得美中不足既系个饭偏淡 🥄芝士鸡蛋卷 ($128)见到个卖相已经几有食欲 一切开已经系劲拉芝个只😋个蛋香味都几出既 整体系几好食 但又未到惊艳个种 一百几蚊黎讲我觉得除左打卡 叫其它会好少少😌🥄蜂蜜蒜蓉味炸鸡(半份) $108真系啖啖都充满汁🤤不过觉得个蒜味太出 会有少少盖过个蜂蜜味 中意食蒜既朋友应该会几中意! 不过旧鸡反而有少少失望 普遍都几鞋口 就算系鸡翼位都唔算好嫩🥵🥄甜辣炸鸡(半份) $108酸酸甜甜系几好食😋不过个人觉得个酱汁有少少重口味 如果系最多酱个几块会系咸左少少 但同上面蜂蜜味既炸鸡一样 D肉真系几鞋口 呢个真系有少少失望🥲
🥄泡菜炒饭($68)

🥄芝士鸡蛋卷 ($128)

🥄蜂蜜蒜蓉味炸鸡(半份) $108

🥄甜辣炸鸡(半份) $108