2023-02-19 686 浏览
平时见到呢间茶记都几多人流 就知佢嘅质素都唔差(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)晏昼想嚟食嘅话可能要早少少嚟 都几多学生哥嚟食😂茶记嚟讲佢都几多选择 唔系净系得碟头饭 有咖哩、焗饭、肉燥饭等等 好难得平时茶记啲午市套餐唔系碟头饭 即刻忍唔住嗌💕❣️西班牙海鲜慢煮意大利饭 ($55)本身谂住茶记应该都颓颓地无咩期望 但一见到佢卖相已经赢咗一半😹😹海鲜都算足料 有青口、帆立贝、带子等等 真系咩都有 仲要包埋餐汤同野饮 呢个价钱都真系几抵食(๑•̀ㅂ•́)و青口系微微煎香过 都几加分 个饭都煮得唔错 唔会煮得太淋或过硬 芝士味都算重 但美中不足系佢落咗蕃茄 我自己就唔太钟意🥲🥲但整体嚟讲都几推荐 性价比都算高!推荐指数:🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 4/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 3.5/5】ғᴏʟʟᴏᴡ ᴍʏ ɪɢ ☞ sɪᴜ4ᴍᴀɪ_ɪɴᴛʜᴇʜᴏᴜsᴇ
晏昼想嚟食嘅话可能要早少少嚟 都几多学生哥嚟食😂

❣️西班牙海鲜慢煮意大利饭 ($55)

推荐指数:🌟🌟🌟🌟