夏天来袭🔥喺户外行1分钟都出晒汗💦紧系揾间cafe坐下😬撘地铁去到西营盘B出口,一出对面就系呢间cafe,唔惊热啦😍🍳All Day Breakfast $98🍅大蕃茄juicy好新鲜;🌭肠冇平时德国肠𠮶只臭味,系香嘅;🥚蛋又几嫩滑㖞;🥖Seeded Bread 好松软;🥓烟肉煎得好脆;🍄菇一啲都唔苦,好解油腻;🫘罐头茄汁豆,正常发挥。☕️Piccolo Latte (Fruity)$38 Piccolo Latte会较易饮到咖啡豆本身嘅味道同风味。如果觉得Latter太多奶,espresso又太苦,Piccolo就系你嘅不二之选。呢度嘅Piccolo入口顺滑,但牛奶份量可以再控制得好啲。配上天鹅拉花,赏心悦目。☕️Black Sesame Latte (Oat Milk) $45唔饮咖啡但又想打卡?仲有黑芝麻latte🤤芝麻味十分浓郁,味道厚重,好有特色,睇得又入得😍
All Day Breakfast

🍳All Day Breakfast $98