✦有无人都系中意食🍜多过🍚😂😂😋一有新面馆就秒速要去试🤪呢间韩式fusion noodle bar混合左南非·日式元素 几有创意😂 虽然欣赏食物几有创意 但系整体只系觉得一般🥲可能其他食物选择更特别😢▾▾𝓡𝓪𝓶𝓮𝓷🐮🐮 𝚂𝚞𝚕𝚕𝚞𝚗𝚐 $𝟏𝟒𝟖 ▾韩国牛骨汤面😃汤底浓嘅程度系饮饮下觉得有少少腻😂而且有啲奶白色凝固咗嘅牛筋精华😅😅呢种浓既牛骨汤程度未必个个接受到😂而牛肉选用左南非和牛🐄🐄几有入口即溶嘅感觉😚🐓🍴 𝚂𝚙𝚒𝚌𝚢 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 $𝟏𝟏𝟖 ▾系个捞既拉面😚以自家制辣酱•饭素•鸭蛋调味😜但系觉得个面太辣😂食到有少少辛苦(平时谭仔食三小辣😂)辣嘅程度系除咗辣之外食唔到其他味🥲🥲🥲✦✦虽然欣赏食物几有创意 但系呢两碗面只系觉得一般🥲可能其他食物选择更特别😢╼ ╾💰 $𝟏𝟐𝟎𝘱.𝘱 ( 𝟐 𝚙𝚙𝚕 • 𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑)🏃环境舒适度: 𝟛.𝟟 / 𝟝💵ℂℙ值:𝟛.𝟝 /𝟝👀回头率:𝟛.𝟝 / 𝟝
▾▾

𝓡𝓪𝓶𝓮𝓷
🐮🐮 𝚂𝚞𝚕𝚕𝚞𝚗𝚐 $𝟏𝟒𝟖 ▾

🐓🍴 𝚂𝚙𝚒𝚌𝚢 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 $𝟏𝟏𝟖 ▾

✦✦
╼ ╾

💰 $𝟏𝟐𝟎𝘱.𝘱 ( 𝟐 𝚙𝚙𝚕 • 𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑)

🏃环境舒适度: 𝟛.𝟟 / 𝟝
💵ℂℙ值:𝟛.𝟝 /𝟝