2022-12-27 317 浏览
🎉人气高企嘅手工芋圆店「芋圆一系西营盘,主打手工芋圆甜品。招牌的手工芋圆是店主每日新鲜制作,有芋圆、蕃薯圆和紫薯圆3款种类。另外糯米糍都系餐厅特食之一嘅推介🥰🥰店舖仲有热食养心嘅甜品之外,仲有一啲小食添。爱文芒甘露芋圆用料非常之多,除咗有好大块的新鲜清甜嘅爱文芒之外,仲有仙草,芋圆伴杨枝甘露,除咗好食之外,见到咁多唔同颜色嘅配搭,简直系视觉嘅享受。手工猫山王糯米糍冬天都可以食到猫山王🥳,猫山王好食就唔使我多讲,软林林嘅糯米糍,再配埋口感好似雪糕cream清甜香口嘅猫山王👍🏻食完之后简直乐而忘返。🍽餐厅:芋圆一📍地址:西环西营盘水街27号地舖🌐网址: https://s.openrice.com/QrbS0oRKB00~ul5DqAw#西营盘美食 #西营盘甜品店#伪文青 #揾嘢食 #捐窿捐罅揾嘢食 #foodforlife #foodphotography #foodie #foodshare #foodstagram #foodlover #foodpic #foodiegram #foodiegram #foodstyling #food #foodlove #foodstyle
🎉人气高企嘅手工芋圆店「芋圆一系西营盘,
主打手工芋圆甜品
另外糯米糍都系餐厅特食之一嘅推介🥰🥰
店舖仲有热食养心嘅甜品之外,仲有一啲小食添。

爱文芒甘露芋圆

手工猫山王糯米糍

🍽餐厅:芋圆一
📍地址:
西环西营盘水街27号地舖
🌐网址:

#西营盘美食 #西营盘甜品
#伪文青 #揾嘢食 #捐窿捐罅揾嘢食
#foodforlife #foodphotography #foodie #foodshare #foodstagram #foodlover #foodpic #foodiegram #foodiegram #foodstyling #food #foodlove #foodstyle #foodpost #foods