2023-05-19 391 浏览
之前去探访住西环嘅朋友个阵咁啱发现呢间新开的宠物友善cafe😯店舖装潢精美并以粉红色为主 十分吸引眼球 于是今日终于带左自家爱犬包包🐶前往餐厅用膳😋 环境💛💛💛💛💛:店内环境宽敞光亮 座位舒适 有好多关于宠物嘅装饰同布置 影相打卡一流~ 我地今次仲得登拣左个类似日式榻榻米主题嘅座位 需要除鞋坐系软垫到 空间比一般卡位阔落 活动空间比较大 适合带自家宠物黎餐厅用膳嘅顾客 食品质素💛💛💛:嗌左个鸡蛋仔配烟三文鱼煎蛋同辣番茄意粉食物卖相不错 味道属正常发挥 但胜在款式新颖 无见过all day breakfast会有鸡蛋仔出现🤣几有惊喜甜品系特浓朱古力蛋糕 味如其名 真系有好浓嘅朱古力味😝上面有浸好厚嘅朱古力慕斯 所以食落会有d济 但钟意朱古力既人士就岩哂服务💛💛💛💛:店舖服务周到 会提供食物兜俾宠物用膳同饮水 仲有小零食赠送😋 店员电乱毛既哥哥就十分贴心 见我倒泻左小小水好快就帮我地抹返干净,完全唔需要叫!系我地享受完主食之后就自动送上甜品 无需额外提醒 仲会问我地要唔要加单 👍🏻结论:作为宠物友善餐厅来说体验不错😋以后带🐶出去玩又有多个选择lu~

环境💛💛💛💛💛:

食品质素💛💛💛: