2022-11-03
幸福既放假日起身无哂所有风球,所有活动可以如常举行超开心,出发前系屋企附近既Cafe食个Brunch先,之前见到IG有人推介过呢间Seoi Cafe,系隐世小巷入面既希腊风装修Cafe,今日放假可以过黎试下,格调以蓝白色为主,令我谂起Santorini既蓝白小屋🥰🌟Chicken Souvlaki 希腊慢煮鸡胸串配青瓜乳酪酱 ($108)主菜拣左Chicken Souvlaki,等候期间已经闻到好香,用上一小时慢煮既鸡胸肉,每件切到一口size再用长竹签串埋,上面再洒上香草,已经好够味又好Juicy,伴碟有色彩缤纷既三色椒同埋青瓜乳酪酱,鸡胸肉蘸上乳酪酱够哂开胃🌟Iced Latte ($42)饮品方面就拣左杯Iced Latte,咖啡同牛奶既比例恰到好处,补充咖啡因今晚继续上堂💪🏻🤣
🌟Iced Latte ($42)