2018-03-26 354 浏览
西营盘以前是系一个陌生嘅地方,而家有了地铁,过来找吃很方便.Chico Chica 嘅装修 有啲似系bar restaurant, 我们在坐门口的位置, 对著大街, 因为车子不多, 感觉挺舒服.Truffle Jamon Bikini 黑松露火腿三文治,做到很薄,面包香脆,黑松露,芝士及火腿是简单食材,配合在一起, 以西班牙菜既方式处理,另有风味。 Tortilla西班牙蛋饼,上面一个"A字"够醒目。Tortilla是由鸡蛋和薯仔制成,蛋香扑鼻,一切开,有芝士流出,食落松软。Veal Tongue 牛舌很嫩口,新鲜又多肉汁。唔钟意冻饮仲有热饮lemon ginger 柠檬姜特饮,可以暖下身,又养生。最特别竟然系 买单会送来一个红色中式蒸笼, 走嘅时候 , 令你留下深刻印象。呢一间服务超好,在旧区揾食,人情咪多D。

Veal Tongue 牛舌很嫩口,新鲜又多肉汁。
呢一间服务超好,在旧区揾食,人情咪多D。