2024-10-19 108 浏览
.今日返婆婆度食饭🙌🏻晏就去左附近食tea😋西环竟然有一间隐世嘅小店coffee shop☕️出边仲有个area系可以带埋宠物一齐去high tea🍵有一间唔错嘅选择🖖🏻如果有养宠物嘅你哋真系可以不妨去食吓😋FIKA ALL DAY 🍝我简左苹果玉桂蛋糕🍰,有肉桂甜,蛋糕质感有少少烟韧口感,炒蛋好香滑,口感细嫩,酸香开胃蕃茄配沙律同牛油果🥑好freshPistachio Latte木马🎠晚图案,好靓‼️开心果味唔算好浓,但饮到开心果香,好滑YOGURL BOWL🍧其实最近好多餐厅推出一d轻食餐‼️要食得健康😋浓稠乳酪上有蜜糖 切片草莓 饼干脆脆🤗成个乳酪都好colorful影相好靓📍FIKAFABRIKEN (西环)西环西营盘第一街8号缙城峰地下6号舖

FIKA ALL DAY 🍝

Pistachio Latte

YOGURL BOWL🍧

📍FIKAFABRIKEN (西环)
西环西营盘第一街8号缙城峰地下6号舖