男朋友之前提及过喺西营盘同朋友无意间帮衬过嘅一间cafe 好唔错,话我应该会钟意 佢食过All day都好唔错嘅Cafe, 终于衬去开果附近入货带我嚟喇😆仲要Cafe 劲近地铁站出口一出就见到好方便 净系睇舖名都知对啡依种饮品应该有啲研究嘅😆店舖虽唔算太大 都有indoor 同 outdoor ,环境几Chill 而嘢食都选择多多 ,净系咖啡类别已经好多款连咖啡嘅cocktail 都有🥰 当然都有非啡嘅饮品亦有茶类同果汁选择😌食物方面亦都好唔错 有汉堡、三文治、意粉、All day 、沙律、可颂窝夫、班戟、燕麦片同蛋糕🍰 类,有好多菜式仲可以自已砌想食咩🥰自由度好大~ 👍👍 我哋就由咸食到甜🤤叹咗杯特式啡系有菠萝味嘅美式咖啡几特别,仲有另类养生热饮☺️ 芝麻味满满入口幼滑🤤个拉花劲可爱系啱哂我嘅猫图案,意粉充满蟹肉配埋海胆酱同三文鱼籽整体几好 而甜品嘅可颂窝夫好出色 真系必食Item窝夫有牛油香之余而且外层松脆中间保持到软糯🥰 配埋抹茶嘅阵阵香 配搭埋红豆嘅甜啱啱好 整体口感味道都真系好正~ 🍴黑芝麻特调拿铁 - Oat/Almond Milk 自选Black Sesame

🍴
黑芝麻特调拿铁 - Oat/Almond Milk 自选
Black Sesame Latte $48
Black & Yellow菠萝美式特调咖啡$50
3文鱼籽蟹肉海胆酱意粉 $148
抹茶红豆可颂窝夫配抹茶雪糕$108
抹茶红豆可颂窝夫配抹茶雪糕
3文鱼籽蟹肉海胆酱意粉
Black & Yellow
Black Sesame Latte
下午茶
抹茶红豆可颂窝夫配抹茶雪糕
3文鱼籽蟹肉海胆酱意粉
Black & Yellow
Black Sesame Latte
  • 抹茶红豆可颂窝夫