Follow IG + 小红书 @anjibelly,有更多美食分享哦😽🧡WEEKDAY LUNCH SET:•honeycomb tripe with black pepper mascarpone sauce $148 (⭐️8.5/10)呢个真系好惊喜!我同朋友一边食一边大赞超好食😆🤟🏻意粉Al dente好弹牙又挂汁❤️。个酱真系主角✨,CREAMY同时带点麻嘅感觉💥,好特别!食完都唔会觉得漏😚牛肚几爽口,份量都可以,大推!🤌🏻(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑希望下次去佢都仲喺Menu度啦ㅋㅋㅋ•iberico meatball with pesto cetarese pappardelle $168 (⭐️6.5/10)呢个相对上面𠮶个就比较普通,本身同朋友都好期待佢哋嘅pappardelle,但有啲煮得过耐,太腍😓。不过都几弹牙挂汁,蕃茄汁base🍅,有3粒meatball,味道不过不失👌🏻。每个lunch set,除咗意粉仲包餐汤🥣,当日系cauliflower soup,唔太啱个人口味HAHA🤣📍 Mangia! 西环西营盘第三街69-73号兴华楼地下B号舖⭐️𝙊𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙧𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜:

WEEKDAY LUNCH SET:

📍 Mangia!
西环西营盘第三街69-73号兴华楼地下B号舖
⭐️𝙊𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙧𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 7.5/10