呢间cafe之前都到访过,印象唔错,平时行过成日见到门口位有🐶🐶,会望多几眼🐾今次竟然系门口位见到Serrini ⍤⃝,当然无打扰人地𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚌𝚛𝚘𝚏𝚏𝚕𝚎 ($𝟼𝟾)成间cafe不时闻到好香牛油味,我谂系嚟自佢地嘅croffle,好多枱都有order,睇嚟系signature 配牛油同honey,本身个croffle已经好香又松化但唔油腻,入面嘅层次令到口感好好,好食值得order ˇ◡ˇ𝙰𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢 𝚋𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 ($𝟷𝟶𝟾)成大碟无配料系唔好食,特别条肠仔、啲菇同两片面包都高质,好丰富𝙱𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚜𝚖𝚘𝚘𝚝𝚑𝚒𝚎 𝚋𝚘𝚠𝚕 ($𝟿𝟻)个base好特别,系用杂莓沙冰,唔系用乳酪,quite fresh!𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎 ($𝟺𝟶)𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚕𝚘𝚗𝚐 𝚋𝚕𝚊𝚌𝚔 ($𝟺𝟸)咖啡豆可拣fruity/ nutty,fruity个款一入口꒳ᵒ꒳咗声,因为真系超香果味想赞嘅系店员都好friendly又有礼貌,令成个experience再加分地点直情系地铁站出口对面,唔洗揾路好方便

今次竟然系门口位见到Serrini ⍤⃝,当然无打扰人地

𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚌𝚛𝚘𝚏𝚏𝚕𝚎 ($𝟼𝟾)

𝙰𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢 𝚋𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 ($𝟷𝟶𝟾)

𝙱𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚜𝚖𝚘𝚘𝚝𝚑𝚒𝚎 𝚋𝚘𝚠𝚕 ($𝟿𝟻)

𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎 ($𝟺𝟶)
𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚕𝚘𝚗𝚐 𝚋𝚕𝚊𝚌𝚔 ($𝟺𝟸)

地点直情系地铁站出口对面,唔洗揾路好方便