🔸 Pasta Tailoring我自选左个A+B set $158有d似拣紧西式车仔面既感觉😝😝1. Linguine + 2. Pesto sauce + 3. Mushroom + 4. Shrimp + 5. Lamp Skewers (+$50)这个意粉份量十分充足,即使系男仔食完都一定会饱,而且个意粉好好食,质素不比PICI差😛Linguine有我钟意既偏硬质感,好挂汁🍝 个Pesto sauce非常香,配合个Mushroom既香,即使坐隔离台都一定会闻到😍Shrimp虽然唔大只但爽弹🦐 而Lamb Skewers比我想像中厚肉得多,肉质软腍但羊膻味又不重🐑加上佢用既香料好夹,值得加钱一试😻🔸 Taco Tailoring🌮系香港好少见有咁多选择既自选墨西哥夹饼🌮由酱、主菜到配料都能够自由配搭!选择包括鱼、牛尾、鸡肉或猪肉,亦有vegan friendly既椰菜花。试左由店员推介既4款吾同配搭,其中既牛尾配黑豆酱十分惊喜,牛尾肉软腍多肉汁,加上软绵的黑豆酱,令人一试难忘🤤另外的猪肉和鸡肉,亦香浓入味,配上 chipotle mayo 和salsa,味道十分过瘾😛而seaba
🔸 Pasta Tailoring
我自选左个A+B set $158
有d似拣紧西式车仔面既感觉😝😝

🔸 Taco Tailoring🌮
系香港好少见有咁多选择既自选墨西哥夹饼🌮由酱、主菜到配料都能够自由配搭!选择包括鱼、牛尾、鸡肉或猪肉,亦有vegan friendly既椰菜花。试左由店员推介既4款吾同配搭,其中既牛尾配黑豆酱十分惊喜,牛尾肉软腍多肉汁,加上软绵的黑豆酱,令人一试难忘🤤另外的猪肉和鸡肉,亦香浓入味,配上 chipotle mayo 和salsa,味道十分过瘾😛而seabass,可能因为系炸既关系,比另外三款会较油腻。

🔸 Yogurt Tailoring🥣
个自选乳酪base有好多种口味, 有原味🫙南瓜和士多啤梨🍓而且可以拣自己最钟意既配料配搭食, 有奇异果🥝香蕉🍌蓝莓🫐士多啤梨🍓Granola(纤谷脆片)热情果🍊牛油果🥑等等,太多不能尽录🤣我拣左士多啤梨 + Granola(纤谷脆片) + 热情果,有齐晒自己钟意既口味,当然好满足啦🥰🥰

📍#APTLeisure (#西环美食)
西环西营盘西源里1号瑧蓺地下3-5号舖