2023-01-09
𝟞.𝟙𝟙.𝟚𝟘𝟚𝟚📌TWIST & BUCKLE, Churros Specialists (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南29-31号温莎大厦地舖🔎#hkfoodieat_尖沙咀💸人均消费: $60内 🌿评分: 4/5🈚️加一服务费餐厅分类🔖 #hkfoodieat_甜品🍧呢间西班牙油炸鬼专门店我想试好耐🥹呢日喺附近食完饭终于有机会嚟试试佢🥳店舖采用咗开放式厨房令到制作过程更加透明👩🏻🍳不过店面座位唔多🪑如果想坐低食就可能要等一阵先买🎈𐂂 Aloha ($50)难得一场嚟到冇理解净系试churros唔试埋佢个雪糕🍦因为食饱饭所以想食啲清新少少嘅口味所以就嗌咗个芒果粒配热情果酱🥭首先卖相好靓好吸引💗个乳酪配埋啲酸酸甜甜嘅酱真系好开胃😋油炸鬼非常脆同埋上面有满满嘅糖就啱哂我呢啲蚂蚁人🐜不过好可惜嘅系可能因为冇再翻炸所以系唔热的🍃整体嚟讲几好食的!
尖沙咀漆咸道南29-31号温莎大厦地舖
🔎#hkfoodieat_尖沙咀
💸人均消费: $60内
🌿评分: 4/5
🈚️加一服务费
餐厅分类🔖 #hkfoodieat_甜品🍧
Alpha
𐂂 Aloha ($50)