2022-10-31同女朋友约咗系太子食饭🍽女友带咗我去间几气氛嘅餐厅🎇叫Muze Mozz🍺餐厅有两边入口🥰一边系餐厅,一边系酒吧🍺餐厅有特色墙有猫猫同风景🏞平日晚市时间,客人唔算多😀店员安排我哋坐四人枱4️⃣我哋点了,西班牙海鲜饭,248蚊碟,份量超多海鲜饭,配料有鱿鱼粒,鲜大虾,青口,蚬,海鲜饭红红饭粒,颜色鲜艳吸引,海鲜新鲜,大虾十分鲜甜入味,鱿鱼粒系饭内更加爽弹,味道丰富😍🦑北海道松叶蟹脚忌廉意粉,168蚊碟,意粉份量好多,好多忌廉同芝士,意粉都挂忌廉汁,松叶蟹脚都好鲜嫩,得两条松叶蟹脚,味道正常🙂🦀经典美式水牛城鸡翼,68蚊碟,水牛城鸡翼,面表煎得好香脆,再系面头有一层薄薄嘅辣汁,味道酸酸辣辣,非常开胃,仲有少量沙律菜,唔错嘅小食😊🐓西班牙蒜油虾配多士,78蚊碟,用咗鲜虾,配上蒜油同椒丝,加埋旁边超脆口嘅多士,蒜香味重 ,虾鲜嫩爽口弹牙,必点小食🥰🦐Lychee flower,47蚊杯,有玫瑰红,再加埋荔枝白,视觉上好吸引了,加埋两粒白色嘅荔枝,饮品好吸睛,味道荔枝超浓,唔错嘅特饮☺️🌹Mid night,47蚊杯,饮品分作两种颜色,午夜紫色,同百香果黄,组成渐层嘅感觉,加上两块
2022-10-31

同女朋友约咗系太子食饭🍽
女友带咗我去间几气氛嘅餐厅🎇
叫Muze Mozz🍺
餐厅有两边入口🥰
一边系餐厅,一边系酒吧🍺
餐厅有特色墙有猫猫同风景🏞
平日晚市时间,客人唔算多😀
店员安排我哋坐四人枱4️⃣

Mid night,47蚊杯,饮品分作两种颜色,午夜紫色,同百香果黄,组成渐层嘅感觉,加上两块橙作点缀,打卡一流,味道就带酸,有好多百香果味肉系底,几好饮☺️💜

整体环境灯光偏暗,气氛几好,有情调嘅餐厅😍
服务态度好,店员会详细介绍餐厅食物,同客人有交流👍🏻
食物份量多,味道几好,打卡一流,会再帮衬试吓其他饮品😁😍

#MuzeMozz
#西班牙海鲜饭