2022-07-22
今晚约咗一个好耐冇见嘅旧同事食饭吹下水😬拣咗呢间位于K11附近嘅餐厅,气氛相当唔错,我哋7点几去到个场已经好full,所以坐咗Bar枱𠮶边位置,可以一边欣赏staff喺度调酒🥰一边食嘢💥黑松露野菌意大利扁面 $138充满松露嘅飘香同忌廉嘅顺滑感,味道唔会过咸,面条软硬度适中,弹牙有口感💥西班牙小油条配朱古力酱 $78油炸嘅扑鼻香气🤩入口酥脆,沾上香浓却不甜腻嘅热朱克力酱,好滋味💥Papagayo salad $88份量几多,沙律菜味道清爽无涩味👍🏻🥃Rose Sangria $58With rose ,cranberry 嚟到点可以唔试吓佢哋啲果酒呀!酒味唔会太重,易入口,杯内有好多果粒,满满水果香🍹Miss strawberry $42入面有Strawberry🍓mango🥭pineapple juice🍍,鲜甜嘅菠萝味较突出,再带淡淡嘅士多啤梨味,最底仲有新鲜嘅芒果粒同士多啤梨肉🍓🤤
拣咗呢间位于K11附近嘅餐厅, 气氛相当唔错,我哋7点几去到个场已经好full,所以坐咗Bar枱𠮶边位置, 可以一边欣赏staff喺度调酒🥰一边食嘢
💥黑松露野菌意大利扁面 $138
💥西班牙小油条配朱古力酱 $78
💥Papagayo salad $88
份量几多,沙律菜味道清爽无涩味👍🏻
🥃Rose Sangria $58
With rose ,cranberry
嚟到点可以唔试吓佢哋啲果酒呀!
酒味唔会太重,易入口,杯内有好多果粒,满满水果香
🍹Miss strawberry $42