2017-06-18 1193 浏览
有时约女人食饭真系好阴公,由天光等到天黑,化妆化九年先出到门口所以如果要我等女人,我一定要揾一间坐得舒舒服服,可以等几耐都无人烦我嘅地方。横街里面发现呢间小店,有出边望入去确实系唔错,就决定呢度啊!坐低叫杯野饮慢慢等女人Virgin Mojito $75,not bad酒、青柠汁、苏打水加埋薄荷叶,fresh summer 等待嘅过程再叫一个小食, 亲啲女人未到叫啲热气嘢食下先Deep fried Calamari $78 胆固醇高嘅食物通常都系好味嘅Aioli Sauce 更加系特别。果然女人一到步就净系话食沙律,爽脆嘅沙律菜,弹牙嘅大虾。Caesar Salad with Avocado & Prawns $118我都系钟意食肉,Roasted Suckling Pig with Pear Sauce $138 。我欣赏佢收得唔贵,而且质素同味道都好好,份量少啲都唔紧要,Tapas 精神就系细啊 XD再嚟一分颜色鲜艳夺目嘅慢煮牛脸肉,Slow Cook Beef cheek in red wine Sauce $138。慢煮果然有心机,肉质都特别鲜嫩,少食多滋味。

坐低叫杯野饮慢慢等女人

Virgin Mojito $75,not bad
酒、青柠汁、苏打水加埋薄荷叶,fresh summer

等待嘅过程再叫一个小食, 亲啲女人未到叫啲热气嘢食下先

Aioli Sauce 更加系特别。

果然女人一到步就净系话食沙律,爽脆嘅沙律菜,弹牙嘅大虾。

再嚟一分颜色鲜艳夺目嘅慢煮牛脸肉,
慢煮果然有心机,
肉质都特别鲜嫩,少食多滋味。

• Slow Cook Beef cheek in red wine Sauce