2024-10-22
假期最后一日,扮下文青。打卡西班牙风Cafe😎店舖以红砖装修,暖色系为主。Cafe有两层,2楼有更多位。我哋拣咗一楼坐低,呢个位可以望到店舖门口种咗好多仙人掌。今次嚟同上次个餐牌唔同咗,多咗好多新菜式。All Day Breakfast呢个All Day Breakfast有惊喜!有煎蛋、大虾、芝士、烧培根同埋青椒,搭配烤得香脆嘅酸种面包。营养搭配均衡又好味。Braised Beef CheekBraised Beef Cheek肉质嫩滑,酱汁浓郁,搭配香滑Creamy嘅薯蓉,味道非常入味。每一口都好有满足感!Blue Mussels Pot我钟意海鲜,Blue Mussels Pot绝对唔可以错过!贝类新鲜,汤底香浓,还有香草和大蒜增加风味。Peanut Butter Banana Brioche French Toast对于甜品爱好者,Peanut Butter Banana Brioche French Toast系必试!法国吐司香软,搭配花生酱和香蕉,甜而不腻。Tropical Matcha饮品方面,Tropical Matcha清新爽口,抹茶的苦味配上热带水果的甜味,配合冰块
今次嚟同上次个餐牌唔同咗,多咗好多新菜式。
All Day Breakfast
Braised Beef Cheek
Blue Mussels Pot
Tropical Matcha
饮品方面,Tropical Matcha清新爽口,抹茶的苦味配上热带水果的甜味,配合冰块,炎热的天气也会觉得舒畅。
Summer Splash
Summer Splash是一杯颜色同店舖极为相似嘅饮品,味道酸甜可口。