2020-07-12
数到上环西环都有数之不尽嘅Cafe~✨而呢间位于西营盘嘅小巷内!有机会行过都会揾唔到嘅Cafe,竟然喺香港出名coffee shop🤣🤣🤣 环境系简约小清新,大约店内有六至八个位左右,所以假日黎都几容易会无位✨加上如果太迟去,亦都有机会好多卷蛋会卖晒🥺所以建议大家都早少少去推荐甜品:伯爵茶戚风蛋糕味道:🌟🌟🌟🌟环境:🌟🌟🌟🌟价钱:🌟🌟🌟服务:🌟🌟🌟🌟🍰伯爵茶戚风蛋糕 $52呢个蛋糕非常松软!而且相对其他嘅蛋糕店来讲~呢个伯爵茶香系我食过最香浓既~上面淋上cream,balance左伯爵茶嘅苦涩味道💛💛💛本来想叫埋黑芝麻戚风蛋糕,但系原来好早已经卖晒啦!所以如果早到嘅,记得要order呢个热门蛋糕!🍰海盐焦糖苹果烤酥批 $68非常重嘅玉桂苹果味!如果系苹果批就一定要试吓呢一个咁出色嘅批!焦糖味都非常香但系又唔会做得好甜~推介
推荐甜品:伯爵茶戚风蛋糕
味道:🌟🌟🌟🌟