2022-08-19 773 浏览
平民米芝莲烧味店 - 西环波记✨波记以烧味店闻名,店舖门口贴满各大杂志推介,自设厨房即烧即卖,最出名一定系烧鹅全髀饭/濑,盛惠100大元😍小编我,就系为咗食烧鹅全髀饭跑到波记,点知⋯⋯冇得食🥲咁啱职员话啱啱出咗只全髀比第二枱,所以冇得叫😭所以小编叫咗烧鹅濑粉 ($53) 嗯,系好食既烧鹅。图2系👦🏻叫既烧鹅烧肉饭 ($65) 😂你可以见到佢叫既烧鹅全部都系骨冇肉🤣🤣🤣同我个d比,一个系天堂一个系地狱,👦🏻食得唔系咁开心☹️其实叫左冇耐,有第二枱客一坐低叫烧鹅全髀饭系有的🥵 所以应该等一下就有🥺下次想食既你,可以问下职员可摸耳等下只髀☺️总结,波记系好食既烧味店,但觉得未去到米芝莲/ 追捧到咁夸张地好食,可能系未试到佢地招牌全髀既关系🤫食物:⭐️⭐️⭐️⭐️(睇你好唔好彩食咩部位)📍 波记烧腊粉面店 (西环)西环石塘咀皇后大道西425号P舖地舖
平民米芝莲烧味店 - 西环波记✨

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️(睇你好唔好彩食咩部位)

📍 波记烧腊粉面店 (西环)
西环石塘咀皇后大道西425号P舖地舖
烧鹅濑粉