2022-12-13
港式串烧fans🇭🇰 西环街坊真系好幸福 周围都有好嘢食🥳 一班朋友聚会都好适合🔥❣️锡纸花甲粉饥寒交迫之下好想食啲暖嘢🤣 好少食到花甲粉 麻辣之友见到唔可以miss😍🌶️唔会太油辣辣地又重蒜同芫荽味🧄 花甲份量多又新鲜干净💦 粉丝配上韮芽索汤又有饱足感( ˙༥˙ )❣️烧脆脆香烧卖❣️烧绝味鸡软骨❣️烧惹味小馒头❣️烧特色土豆片❣️蒜蓉烧大大茄子🍆❣️蒜蓉烧原条鱿鱼🦑以上都系佢哋十大必食推介‼️ 不过比朋友笑我食好多carbs🤣 鬼叫佢烧完系特别好食✨🤭我好钟意食烧卖🥺 烧到脆卜卜加香料真系 take my money✅馒头原来系加香料烧再点炼奶 咸咸甜甜好惹味🙆🏻♀️所有串烧加蒜蓉都系臭但好食😆 鱿鱼好香有海洋公园味🤣❣️烧脆香鸡皮❣️烧翠玉瓜❣️烧冬菇❣️烧甜美菠萝❣️烧泰国秋葵本身谂住再叫多 round 但系太足料已经饱左(๑°⌓︎°๑)蔬菜类都系烧到外面干身入边Juicy🍍🌽🫑整体真系好抵食 每人都食唔够200🙀 下次要叫多啲先得🙆🏻♀️
花甲粉
❣️锡纸花甲粉